Patty Brard

Patty Brard maakte in de laatste Beau Monde de opmerking dat ze liever een stuk pizza had dan een lekkere vrijpartij met haar man Antoine. Op Instagram wil ze nu toch even duidelijk maken wat ze met deze opmerking bedoelt. 

Minder passie

"Effe kleine uitleg: ik ben er niet vies van, maar als de passie minder wordt en dat wordt ie mettertijd geheid, begrijp je pas dat een schouder, een knuffel een arm om je heen van diezelfde partner zo veel belangrijker is dan dagelijks met hem of haar in de lampen hangen!", legt ze uit. De tv-persoonlijkheid neemt geen blad voor de mond (zoals altijd). "Want als dat gevoel er niet is aan de basis, heb je eigenlijk geen basis!"

Ok jongens in de nieuwe @beaumonde en ook in mijn boek De Negen Levens van Patty, zeg ik dat ik sex vaak "overrated" vind. Effe kleine uitleg: ik ben er niet vies van, maar als de passie minder wordt en dat wordt ie mettertijd geheid, begrijp je pas dat een schouder, een knuffel een arm om je heen van diezelfde partner zo veel belangrijker is dan dagelijks met hem of haar in de lampen hangen! Want als dat gevoel er niet is aan de basis, heb je eigenlijk geen basis! Al dat gezwets van iedereen die klaagt over de passie die eraf is of "we leven als maatjes". Ja en?! Count your blessings and love the one you're with! Doe eens je best! Het gras lijkt altijd groener aan de overkant maar is echt net zo groen en moet ook elke dag water hebben! Heb een fantastische donderdag samen! ❤️#wisdomcomeswithage #love #harmony #countyourblessings #marriage #respect #respecteachother #loveandhappiness #experience

null

'Doe eens je best!'

Ze vindt ook dat iedereen zich een beetje aanstelt. "Al dat gezwets van iedereen die klaagt over de passie die eraf is of 'we leven als maatjes'. Ja en?! Count your blessings and love the one you’re with! Doe eens je best! Het gras lijkt altijd groener aan de overkant maar is echt net zo groen en moet ook elke dag water hebben!"

Article continues after the ad