Patty Brard, ziekenhuis

Het zijn geen leuke tijden voor Patty Brard! De presentatrice heeft namelijk vanmorgen een bezoekje moeten brengen aan het ziekenhuis.

Article continues after the ad

Met een mondkapje op haar snoetje en leunend op haar krukken poseerde de 65-jarige presentatrice vanmorgen voor het ziekenhuis. "Met het verkeerde been uit bed gestapt", laat Patty op haar Instagram weten.

Humor

Uit de hashtags onder de foto blijkt dat ze het ziekenhuis bezoekt voor een scan van haar meniscus. Ondanks de mogelijke pijn heeft ze haar humor in ieder geval niet thuisgelaten. De hashtag #knietje, #zelfsmickeykijktboos (wijzend op haar T-shirt) en #renjerot spreken namelijk voor zich. Bekijk hieronder de foto van een geblesseerde Patty.

Lieve berichtjes

De presentatrice kan op een hoop steun rekenen van haar Instagram-volgers. "Schat, wat heftig. Als ik wat voor je kan doen, je hebt mijn nummer. Beterschap lieve Pat", schrijft Connie Witteman onder de foto. "Sterkte lieve Patty", steekt ook Samantha Steenwijk haar collega een hart onder de riem. Verder komen er berichtjes voorbij van o.a. Patricia Paay, Viktor Brand en Lucy Woesthoff. Of haar dochter na hun reünie ook contact heeft gelegd, blijft natuurlijk privé.