Patty Brard

Het botst enorm tussen Patty Brard en haar SBS-collega Albert Verlinde. In haar biografie haalt ze flink uit naar de voormalige 6 Inside medepresentator.

Kritisch in biografie

In haar biografie Patty vertelt de presentatrice ongegeneerd over haar nieuwe samenwerking met Talpa Network. Deze samenwerking kwam tot stand omdat John de Mol (Die onlangs ook botste met de presentatrice) haar “twee keer zoveel geld” zou bieden als concurrent RTL. Maar er zat wel een addertje onder het gras. “Ik zal daarvoor wel af en toe met tante Verlinde moeten samenwerken bij 6 Inside, maar ja je kunt natuurlijk niet alles hebben”, moppert ze. De biografie zit vol met kritiek op collega's van de showbizzdiva. Ze is vaker negatief geweest over haar vele samenwerkingen.

 

Article continues after the ad

'Je kunt jezelf ook te serieus nemen'

De showbizzdiva blijft klagen over haar collega. “Die Albert weigert voor de uitzending te repeteren.” Volgens Patty is Albert bang dat iemand zijn nieuwtjes steelt. “Maar kom op zeg. Je kunt jezelf ook te serieus nemen”, stelt ze. 'Tante Verlinde' zou superbelangrijk nieuws aan het verkopen zijn maar daar denkt Patty anders over. “Je bent echt niet met wereldvrede bezig hè? Je hebt het over iemand die iemand anders neukt in een parkeergarage - meer is het niet.

Reactie tante Verlinde

Albert heeft inmiddels ook gereageerd op Patty's uithaal. Hij snapt niet waar de sneer van zijn collega vandaan komt. "Ik repeteer zo min mogelijk met tekst om zo fris mogelijk de show in te gaan", verdedigt hij. Albert weet dat Patty niet van die werkwijze houdt en liever alles vaak van tevoren oefent, maar dat haalt volgens hem de spontaniteit uit de show. Hij zegt wel de mening van Patty te respecteren. "Ieder zijn manier van werken.”

Patty Brard bekritiseert meer collega's in haar biografie. Ook Bridget Maasland krijgt een bak modder over haar heen.