Patty Brard in Shownieuws

Vorig jaar zaten Patty Brard en Jan Versteegh een aantal keer samen in de inmiddels verdwenen tv-flop 6 Inside. Hun 'duo-presentatie' ging niet altijd vlekkeloos en de twee zaten zich soms zichtbaar aan elkaar te ergeren. Patty lijkt nu al grappend terug te komen op die verstoorde verstandhouding!

Article continues after the ad

Afgelopen zondag zat Patty aan haar inmiddels vertrouwde Shownieuws-desk. Daar kwam fotograaf William Rutte langs om te praten over zijn BN'er-mannen-foto-expositie. Jan Versteeghs portret kwam ook even langs en toen Patty hoorde dat bezoekers van de expo kans maken om één portret mee naar huis te nemen, kon ze het - openhartig als ze is - niet laten!


Sneer

Want ondanks dat de twee Talpa-toppers elkaar naar verluidt niet zo mogen, is de luchtigheid bij Patty in ieder geval niet verdwenen. "Nou, Jan Versteegh hangt bij mij de volgende keer!", grapt Patty, die samen met de experts achter de Shownieuws-desk in lachen uitbarst.

Nog een sneer

Een tijdje terug kwam Patty waarschijnlijk ook al met een sneer in de richting van Jan. We zeggen waarschijnlijk omdat ze zijn naam niet noemde. "Ik kan goed aarden achter een desk, het hangt ervan af met wie", zei ze in Beau Monde. "Kim-Lian van der Meij, Kees Tol, Viktor Brand zijn fijne collega’s, maar er zit er ook een tussen – ik noem geen naam – die alles overneemt. Dan word ik onzeker en heb je aan mij geen goede."