Patty Brard

De altijd lekker uitgesproken showbizzdiva Patty Brard heeft geen goed woord over voor rapper Lil' Kleine, die gisteren groot in het nieuws kwam vanwege zijn vermeende betrokkenheid bij een brute mishandeling in Amsterdam.

Article continues after the ad

Uiteraard besprak Shownieuws het Lil' Kleine-verhaal gisterenavond ook en daardoor borrelde er een herinnering naar boven bij Patty. Ze had in het verleden eens een naar moment meegemaakt in een vliegtuig, waar de rapper toen ook inzat.

Patty ergert zich

Patty hield haar Lil' Kleine-dirt niet voor zich. "Ik ga het gewoon vertellen. Het interesseert me ook eigenlijk niet", gaf ze aan in de uitzending. Nou, kom er maar in! "Ik heb meegemaakt dat hij in een Transavia-vlucht in het vliegtuig stond, zijn handbagage-koffertje op de grond stond en dat hij tegen een steward zei (met een vingerknip-gebaar, red.): ‘Hey dude.'" La Brard trok dit echt niet en stond op het punt om in te grijpen, maar uiteindelijk hoefde dat niet. "Die steward heeft zich gelukkig omgedraaid, want anders had ik hem laten omdraaien."

Tuinkabouter

De Shownieuws-ster zat er met grote verbazing en ergernis naar te kijken. "Dat je een kleine tuinkabouter bent die niet bij je handbagage kan is één ding, maar dat je zo veel geld verdient dat je denkt dat je boven alle regels van fatsoen staat en kunt zeggen: ‘Hey dude, doe mijn koffertje eventjes daar bovenin het rek.’", sneert ze.

'Iedereen heeft een verhaal'

Volgens Patty circuleren er veel meer sleazy verhalen rondom Kleine, die eigenlijk Jorik Scholten heet. "Zo kent iedereen wel een verhaal van die man", legt ze uit. "Waar ik dus zo moe van word, is dat je óf imagotechnisch dit denkt te moeten hooghouden óf dat je denkt dat er een paar nullen op je bankrekening staan en je daardoor boven de wet staat."

Benieuwd naar het verhaal rondom Lil' Kleine en de vermeende mishandeling? RTL Boulevard besteedde er gisteren ook aandacht aan: