Patty Brard en Bridget Maasland

Het was al vrij duidelijk dat Patty Brard en Bridget Maasland al lang geen besties meer waren na déze bijzondere uitspraken van Patty, maar gisteren gooide La Brard olie op het showbizz-vuur door Bridget fel aan te spreken op haar insta-posts en uitlatingen. Ze vindt dat Bridget 'kinderachtig' doet.

Article continues after the ad

Aanleiding? Bridgets grapje van gisteren. Ze reageerde op de verloving van André Hazes en zijn Monique door zich lachend af te vragen 'wie André Hazes volgend jaar met Kerst ten huwelijk zal vragen'. Daarna legde Bridget uit dat André haar dus vorig jaar ook ten huwelijk vroeg, en ze zei ook nog ja, vandaar die opmerking. Hartstikke kinderachtig, sneerde Patty gisteren in Shownieuws.

'Geluksbubbel bursten'

Patty vindt dat haar vroegere vriendin het geluk van André en Monique probeert weg te pushen. "Om nou vandáág de geluksbubbel te bursten waar André en Monique in zitten, vind ik een beetje kort dag en een beetje kinderachtig", haalt ze uit. "Je hebt die wedstrijd verloren, je dacht dat je vorig jaar geschaakt had, je was al je jurk aan het uitzoeken en dacht dat het allemaal in kannen en kruiken was. Ik snap best wel dat je je de verliezer voelt, maar laten we die mensen laten genieten van dat ze gaan trouwen."

De naaktfoto

Ook vond La Brard het "niet gepast" dat Bridget een naaktfoto op Insta knalde. Die was bedoeld als inhaker op de nieuwe lockdown, maar het lijkt erop dat Patty dat echt anders ziet. "Het begon natuurlijk al met de naaktfoto op de bank die ze op Instagram postte. Dan denk ik: ja jeetje miena, het gaat het hele weekend over het beeldschone, romantische aanzoek van André aan Monique en dan is de eerste de beste foto die jij post van: we gaan even lekker bankhangen in je nakie."


Shownieuws gemist? Bekijk de uitzending hier terug.