Patty Brard

De wonderen zijn de wereld nog niet uit! Patty Brard hield het lange tijd voor onmogelijk. de ruzie met haar dochter Priscilla Nasi bijleggen, maar, je raadt het al, de twee zijn weer herenigd!

Article continues after the ad

De twee hebben elkaar al zo'n 11 jaar niet (of amper) gezien of gesproken. vermoedelijke vanwege Patty's reallifesoap. Weekblad Privé pakt deze week uit met dé foto van deze toch wel onverwachte moeder en dochter-hereniging. "We hebben elkaar teruggezien, vastgehouden en urenlang gesproken", zegt Patty in een eerste reactie. 

Reunited and it feels so good!

Patty en Priscilla spraken af op een "neutrale locatie in Amsterdam", schrijft Privé. "En hoewel er in beider levens de afgelopen jaren genoeg is gebeurd, leek het alsof de tijd had stilgestaan en er níets was gebeurd." Patty is een heel gelukkig mens, legt ze uit. Ze kan haar geluk niet op. "Naar dit moment is door ons allebei heel lang toegewerkt en toegeleefd. Zoals Priscilla zei: ’Ik wil niets overhaasten en kleine stapjes zetten, maar om dat te kunnen doen moest eerst deze grote stap gezet worden.’ Het elkaar weer zien, omhelzen en spreken. Uren hebben we gezeten. Er is in al die jaren zo veel gebeurd, dat valt in één middag niet bij te praten."

 

Patty gaat lekker

Patty beleeft momenteel een bijzondere tijd. Het veelbesproken SBS6-gezicht kreeg vorige week ook al zo'n intens gelukmomentje toen bleek dat haar geliefde hondje Lulu toch géén euthanasie nodig had. De hereniging met haar dochter brengt ook weer zo'n fijn momentje met zich mee. "Toen ik haar zag, dacht ik eerst dat ik in een spiegel keek. Ze beweegt hetzelfde, praat hetzelfde... ze lijkt nog meer op me dan vroeger, zoals ik me herinner." En dat is nog niet alles: moeder en dochter gaan samen een bruidsjurk uitzoeken! Priscilla gaat trouwen en uiteraard mag Patty ook komen. "Ik verheug me erop met mijn dochter haar trouwjurk uit te kiezen. Welke moeder wil dat niet het liefste?"