Patty Brard in Shownieuws

De romance tussen Giel Beelen en Malou, die elkaar leerden kennen tijdens First Dates VIPS, is volgens Patty Brard één neppe bedoening. 

Article continues after the ad

Giel Beelen en Malou maakten gisteren bekend dat ze inmiddels al zijn gestopt met daten. Ze hadden veel dates samen na de uitzending, maar de 'liefdesvonk' sloeg nooit over. Allemaal gespeeld, volgens Patty.

Complot

Patty benadrukt voorafgaand aan haar claim, die ze gisterenavond deed in Shownieuws, dat ze 'helemaal niet zo van de complottheorieën is', maar wat er vervolgens komt heeft wel heel veel weg van een complottheorie. "Ik weet wel dat als een programma een promo nodig heeft, dat je best wel een contractje van zes maanden kunt tekenen dat er wél iets is geweest tussen die twee."

Nep-relatie

Vervolgens wijst Patty ook op de insta-foto's van Giel, die deden vermoeden dat hij een relatie had met Malou. Allemaal in scène gezet, beweert ze. "Zij hebben waarschijnlijk met Valentijnsdag (de dag van de First Dates-uitzending, red.) geroepen dat ze nog een date gaan doen, toen hebben we ook nog gezien dat ze heel gelukkig met elkaar waren en nu ineens dit."

Bewijs?

Patty komt met geen enkel bewijs voor haar claim. Ook is de uitspraak niet even gecheckt bij de verantwoordelijke omroep BNNVARA. Ook Giel Beelen is niet om een reactie gevraagd. Lekker handig allemaal. Patty gaat nog even verder. "Dat is allemaal een social-media-actie dit. Het was voor zes maanden en na zes maanden zeggen ze dan: ‘We hebben helemaal niks met elkaar gehad, maar er komt zó veel moois voort uit First Dates!’" En dat Giel haar ouders met Kerst had ontmoet? Ook nep? "Natuurlijk, vink af, en weer 5.000 euro! Hoppeta!"