Countryzanger en The Voice-jurylid Blake Shelton werd deze week door het Amerikaanse People Magazine uitgeroepen tot ‘Sexiest Man Alive’. Deze prijs wekte op de lachspieren van o.a. Hugh Jackman, Ryan Reynolds en Sir Patrick Stewart!

Article continues after the ad

Blake Shelton neemt zijn eigen verkiezing niet al te serieus. Hij twittert de laatste dagen vooral dat hij ‘sexy boertjes laat', en ‘sexy drankjes drinkt’.

Acteur Hugh Jackman (Sexiest Man in 2008) maakte een geintje richting Shelton, en gaf hem de tip niet min te doen over zijn nieuwe status. ‘Je bent maar heel even populair, vraag maar aan Ryan Reynolds!’ Zo, die kan de Deadpool-acteur in zijn zak steken!

Ryan Reynolds (Sexiest Man in 2010) was het er niet helemaal mee eens. Jackman en Shelton komen volgens hem nog niet in de búúrt van Patrick ‘Captain Picard’ Stewart.

Patrick Stewart (nog nóóit Sexiest Man!) voegde de daad bij Reynolds’ woord. Hij postte al snel deze cover van een televisiegids! We wisten niet dat die brave kapitein zo’n smeulende blik in zich had! 

Wat ons betreft is het een uitgemaakte zaak!