Wie is de Mol? 2021

Patrick Martens heeft al twee keer meegedaan aan Wie is de Mol? Hij mag zichzelf dus met recht een kenner noemen! Die kennis zet hij in voor wekelijkse analyses. Ditmaal bespreekt hij het opvallende gedrag van Marije Knevel in de chaotische tweede aflevering van WIDM.

Is Marije Knevel de Mol?

Voormalig deelnemer Patrick Martens analyseert voor Televizier wekelijks de afleveringen van Wie is de Mol? In de nieuwste Mollen met Martens vraagt Patrick zich af of de Mol zichzelf al heeft verraden! Hij doelt daarmee op Marije Knevel, die inderdaad een opvallende uitspraak doet: "Marije zegt in haar biecht dat er iemand uitgaat, maar dat ze 100% zeker weet dat zij het niet is. Dat zou dus twee dingen kunnen betekenen. Of Marije is de Mol, óf Marije weet zeker wie de Mol is.” Patrick ziet nog meer verdacht gedrag bij Marije. Ze geeft namelijk constant anderen de schuld van dingen die fout gaan: "Ze schuift alles door. Dat is ook onwijs Mollerig."

Meer Wie is de Mol?-analyses

Er valt zeker wat te zeggen voor Patricks analyse van de tweede Wie is de Mol?-aflevering. Hij is echter niet de enige oud-kandidaat die wat te zeggen heeft over het nieuwe seizoen. Ook Jeroen Kijk in de Vegte denkt goede aanwijzingen over de identiteit van de Mol te hebben. Hij zet zijn geld echter op een heel andere deelnemer in!

Article continues after the ad

WIDM is elke zaterdag om 20:30 uur te zien op NPO 1. In de tussentijd meepuzzelen over de identiteit van de Mol? Houd dan onze lijst met ultieme hints en aanwijzingen in de gaten! En kom ook vooral gezellig meespelen in onze poule. Daarmee kun je ook nog eens een toffe prijs winnen!