Dat Say Yes To The Dress ook een Nederlandse variant heeft gekregen, was voor veel fans van het programma een droom. Die droom komt uit voor Patricia Paay, zij mag namelijk meedoen en met Randy Fenoli haar bruidsjurk uitkiezen.

Article continues after the ad

Say Yes To The Dress

Paay was een van die vrouwen die Say Yes To The Dress ook al keek toen het nog oerhollandse versie kreeg. "Ik heb ook geen moment getwijfeld toen ik werd benaderd door het programma. Welke vrouw wil nou niet geholpen worden door Randy Fenoli om de trouwjurk van haar dromen te vinden?”, vertelt Patricia.

Randy Fenoli

Hoe de jurk eruitziet, daar komen we pas in november achter, maar Paay licht gelukkig al wel een tipje van de sluier op. ”Ik was op zoek naar een bijzondere jurk die niet spierwit is en die heb ik gevonden. Hij is prachtig en ik kan niet wachten om deze te dragen.” Randy Fenoli, het gezicht van het programma licht dat nog even toe.

Over de top

"Ze kwam binnen met de wens voor een simpele, ingetogen jurk voor haar intieme bruiloft, maar koos uiteindelijk een bruidsjurk die over-the-top is, net als haar persoonlijkheid”, aldus Fenoli. In Say Yes To The Dress helpt hij bruidjes in spe om de ultieme jurk voor de grote dag uit te kiezen. De aflevering met Paay zie je op 22 november om 20.00 bij TLC.