Once Upon a Time in Hollywood, Brad Pitt, Leonardo DiCaprio

Pathé staat heel augustus in het teken van Quentin Tarantino, een van de beste regisseurs van de afgelopen dertig jaar. Tijdens de speciale Tarantino Thursday vertoont de bioscoopketen iedere donderdag een van zijn meesterwerken vol vette actie, scherpe dialogen en coole personages.

Kaskraker na kaskraker

Tarantino Thursday begint 6 augustus met Inglourious Basterds, gevolgd door Django Unchained, Kill Bill Vol. 1 en Kill Bill Vol. 2. Dit is maar een kleine greep uit de vele kaskrakers die Tarantino heeft gemaakt. Daarnaast zal de documentaire QT8: The First Eight op alle donderdagen exclusief te zien zijn bij Pathé. 

 

Unieke content

"Wij zijn altijd op zoek naar unieke content voor onze bioscopen,” vertelt Doron Kurz, de Commercieel Directeur van de bioscoopketen. "Op veler verzoek brengen wij nu deze Tarantino-klassiekers terug in onze bioscopen, waar de fantastische beelden en muziek toch echt het beste tot hun recht komen. De Tarantino documentaire is een mooie aanvulling hierop en geeft een intiem kijkje in het hoofd en op de sets van Tarantino. Een must-see voor filmliefhebbers, waarvan we zeer verheugd zijn hem exclusief in Nederland te mogen vertonen."

Article continues after the ad