The Shining, Here is Johnny

Horrorliefhebbers opgelet! We hoeven jullie natuurlijk niet meer te vertellen dat Halloween al om de hoek komt kijken. Om dat te vieren keert The Shining met een speciale extended edition terug in de Pathé-bioscopen.

Daarnaast organiseert Pathé een speciale Horror Night op vrijdag 30 oktober. De horrorfilm Insidious gaat die avond opnieuw draaien op het grote doek! Kaartjes voor de horrornacht haal je hier.

 

Article continues after the ad

40-jarige jubileum

Ter ere van The Shining’s 40-jarige jubileum krijg je vijfentwintig minuten aan extra beelden te zien van de film. Nu maar hopen dat we niet nog meer creepy twins gaan zien!

Stephen Kings-verhaal duurt in deze versie nu zo’n 144 minuten. Pathé bracht al eerder Lord of the Rings, Grease, Black Panther en andere classics terug.

De kaartjes voor de klassieke horrorfilm van regisseur Stanley Kubrick zijn hier te halen.

Corona bij Pathé

Helaas kan je geen eten en drinken meer kopen in de bioscoop. In plaats daarvan mag je eigen snacks meenemen. Of je bestelt al het lekkers van Pathé gewoon thuis!

Om je voor te bereiden op de horrornacht hebben we een lijst met de 25 beste horrorfilms voor je klaarstaan! Drie keer raden welke film daar ook tussen staat…