Christmas comes early! De filmklassiekers Home Alone en Gremlins zijn volgende maand in 24 verschillende Pathé bioscopen eenmalig te zien. De bioscoopketen doet dit in het kader van de Feestdagen Specials.

Article continues after the ad

Home Alone

Home Alone van Chris Columbus vertelt het verhaal van de achtjarige Kevin (Macauly Culkin) die met kerst per ongeluk alleen thuis wordt achtergelaten. Wanneer twee inbrekers proberen het huis leeg te roven bouwt de kleine Kevin een stel vallen om de criminelen weg te jagen.

Gremlins

In Gremlins krijgt Billy voor Kerstmis het schattige wezentje Gizmo cadeau. Er wordt 'm op het hart gedrukt het beest niet met water in aanraking te laten komen en vooral na middernacht geen eten te geven. Als het toch gebeurt, blijkt de waarschuwing erg serieus te zijn geweest.

Kerstspecial

Home Alone is 9 december te zien en Gremlins 16 december. Ook staan er vertoningen van het ballet The Nutcracker (17 december), de show Intimissimi on Ice met Andrea Bocelli (19 december), de opera Hansel and Gretel (24 december) en het traditionele oudejaarsconcert van de Berliner Philharmoniker (31 december) op de planning.