Casanova's, Jim Bakkum

Gisteren werd duidelijk dat we ons voorlopig toch nog even zoveel mogelijk thuis moeten vermaken… De harde lockdown betekent namelijk ook dat de bioscopen weer sluiten. Gelukkig komt good guy Pathé wederom met leuk nieuws!

Casanova's, Honest Thief en meer op Pathé Thuis

Pathé laat weten er volgende week een aantal films die nog in de bioscoop draaiden vervroegd uitgebracht worden op Pathé Thuis! Door de films eerder uit te brengen, kunnen mensen tijdens de lockdown nog steeds genieten van de nieuwste bioscoopfilms, stelt de dienst. Het gaat dan bijvoorbeeld om de Nederlandse romantische komedie Casanova's met Jim Bakkum, de actiefilm Honest Thief met Liam Neeson en het romantische drama After We Collided.

Pathé Thuis laat weten nog in gesprek te zijn met diverse studio’s om ons in de komende dagen en weken nog veel meer bioscoopfilms aan te bieden! We zijn heel erg benieuwd om welke titels het dan zoal gaat… We houden je uiteraard op de hoogte!

Article continues after the ad

Nieuwe bioscoopfilms zoals Wonder Woman 1984?

Bioscopen moesten gisteren weer hun deuren sluiten. En dat was natuurlijk behoorlijk lullig getimed voor films als De Slag om de Schelde en Wonder Woman 1984… Geen zorgen! Deze films komen natuurlijk alsnog gewoon uit zodra de bioscopen weer open mogen. Tot die tijd is het in ieder geval fijn dat we bij Pathé Thuis terecht kunnen voor wat nieuwe films!

Benieuwd naar de rest van het aanbod van de streamingdienst? Dit zijn de overige nieuwe releases voor december!