De Amerikaanse zender Freeform heeft het eerste seizoen besteld voor een reboot van de jaren 90-serie Party Of Five! Al eerder werd bekend dat de serie terugkomt, nu weten we meer over hoe en wat. Samen met regisseur Rodrigo Garcia gaan de originele bedenkers Amy Lippman en Chris Keyer aan de slag om de serie in een nieuw jasje te steken.

Article continues after the ad

Tijdens de tweede helft van de jaren '90 was de serie een grote hit. Het verhaal focust zich op de vijf kinderen van de familie Salinger, die op elkaar zijn aangewezen na het overlijden van hun ouders.

Eigentijds

De reboot komt met een moderne twist: wanneer hun ouders plotseling gedeporteerd worden naar Mexico, moeten de 5 kinderen samen verder gaan. 

Excited!  

De zender Freeform heeft 10 afleveringen besteld. De bedenkers van de originele serie helpen mee met het schrijven van de nieuwe scripts. De vernieuwde Party Of Five komt van Sony Pictures Television, die ook het origineel produceerde. “We couldn’t be more excited to bring Party Of Five to another generations of fans. We are truly proud to be part of this journey,” verklaart Jeff Frost, president van Sony Pictures.