Joe Exotic in Tiger King op Netflix

De man van Tiger King-ster Joe Exotic, de 23-jarige Dillon Passage, is volgens TMZ opgepakt nadat hij dronken achter het stuur zou hebben gezeten.

Article continues after the ad

Het gebeurde zondagnacht plaatselijke tijd in Texas, zo meldt de entertainmentsite. TMZ beschrijft hoe Dillon niet slaagde voor een alcoholtest en vervolgens door agenten werd meegenomen naar het bureau, waar hij in de cel werd gezet. Hoe het nu met hem gaat, weten we niet. "Dillon zit momenteel achter tralies dus we konden geen contact met hem opnemen."

Joe Exotic reageert

Tiger King himself, Joe Exotic, zit een 22-jarige celstraf uit voor het moordplan op concurrente Carole Baskin en verschillende dierenmishandeling-incidenten. Dit weerhoudt 'm er niet van om de pers te woord te staan, zo blijkt nu maar weer. Joe gaf namelijk een reactie aan TMZ. "Ik heb mijn best gedaan om hem te laten stoppen met drinken", zo beweert Joe. "Ik houd van hem."

Joe's 'team' gaf ook een uitgebreider statement op Insta:
 


Wel of niet bij elkaar?

Joe en Dillon trouwden eind 2017, slechts een paar maanden nadat Joe's man Travis Maldonado zichzelf na een bizar incident per ongeluk van het leven beroofde. Een tijdje terug beweerde Joe nog dat Dillon 'm zou hebben verlaten, maar dit ontkende Dillon. Benieuwd hoe het de andere Tiger King-sterren verging na de show? Wij doken eerder in de huidige levens van de sterren