De cast van Parks and Recreation

De geniale sitcom Parks and Recreation keert voor één keer terug. We gaan binnenkort zien hoe Leslie Knope (Amy Poehler) en het voltallige gemeentebestuur van Pawnee omgaan met de coronacrisis.

Article continues after the ad

De maakt het twitteraccount van de show, die van 2009 tot en met 2015 liep, bekend. De reünie-aflevering is een échte aflevering. En dus niet zo'n voorgekookt praatje met de acteurs ofzo (*ahum* Friends-reünie). We krijgen weer een kijkje in het leven van Leslie. Hoe gaat ze om met de gevolgen van de coronacrisis? En wat betekent het voor de inwoners van Pawnee?

Chris Pratt

Parks and Rec - over een groep stuntelende gemeentemedewerkers van het stadje Pawnee - bleek een geweldige springplank. Zo is Chris Pratt, die de hartverwarmende sul Andy Dwyer speelde, inmiddels uitgegroeid tot een Hollywood-A-lister met een grote superheldenrol op zijn cv. Het is dan ook extra tof om te weten dat álle castleden terugkeren voor deze (vanuit huis gefilmde) special. Naast Chris Pratt en Amy Poehler dus ook Nick Offerman, Aziz Ansari, Rob Lowe, Adam Scott, Rashida Jones, Aubrey Plaza en Retta!

Goede doel

En nee, dit is geen ordinaire manier om cash te genereren. Deze reünie-aflevering, van bedenker Michael Schur (The Good Place), is uit de grond gestampt om geld op te halen voor Amerikaanse voedselbanken. NBC zendt de nieuwe aflevering op 30 april uit! We verheugen ons nu al op een Facetimende Ron Swanson.