Parasite prijsvraag

Oscar-winnaar Parasite is zondag 13 september exclusief op Film1 Premiere te zien en dat vieren ze met een prijsvraag. Doe mee en maak kans om een iPad te winnen!

Parasite is niet alleen een fenomenale film over een arm Koreaans gezin dat zich binnen lult bij een stel rijke stinkerds, hij won zelfs de Oscar voor Best Picture in 2020. De eerste keer dat een buitenlandse film de hoogste Amerikaanse prijs won.

Film1 Premiere zendt de film voor het eerst uit op Nederlandse tv, op zondag 13 september. Zo'n primeur verdient het om gevierd te worden. 

Maak een foto met een balkje voor je ogen

Parasite heeft een iconische poster waarop de cast staat met zwarte balkjes voor de ogen als criminelen. De opdracht is simpel: probeer de filmposter na te bootsen. Hoe unieker, hoe beter! Het mag in je uppie maar ook met de hele familie. Het zwarte balkje mag ook van alles zijn, een komkommer, bezemsteel zelfs je smartphone kan werken… al maakt dat fotograferen wat moeilijker.

Article continues after the ad

Mail je foto voor 25 september naar internetredactie@veronicapublishing.nl met onderwerp Parasite winactie. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Dit kun je winnen

De prijs is een Apple iPad (2019) met 32 GB. Dus ga 'm snel maken, die foto!