Goed nieuws voor de fans van A Quiet Place: we weten wanneer het vervolg op deze horrorsensatie de bioscopen onveilig zal maken!

Article continues after the ad

Klauwen

Soms moet je tientallen jaren wachten op een tweede deel (we kijken jou aan, Top Gun) en soms wordt het vervolg al aangekondigd als het eerste deel nog maar net in de bioscopen draait. Dat laatste was het geval bij A Quiet Place. In deze ijzingwekkende horrorfilm probeert een gezin op het platteland uit de klauwen te blijven van bloeddorstige monsters. De film kostte ongeveer 20 miljoen dollar om te maken, maar leverde ruim 330 miljoen op aan de bioscoopkassa’s. Geen wonder, zelfs horrorkoning Stephen King was onder de indruk!

Deadline

Je kunt je afvragen wat een vervolg nog kan toevoegen aan het origineel, maar bedenker en regisseur (en hoofdrolspeler!) John Krasinski zit nog boordevol ideeën. Of hij ook terugkeert als regisseur is nog onbekend, maar de droogkloot uit The Office zal opnieuw een grote rol spelen bij de productie. En Krasinski heeft al een deadline! Vandaag werd namelijk bekend wanneer het vervolg op A Quiet Place zal uitkomen: op 15 mei 2020. Dat is nog ver weg, maar zoals producent Andre Form in juli al zei: “De film is ons te dierbaar om een haastklus af te leveren.”