Fatal Attraction

De streamingdienst Paramount+ tovert een aantal klassieke films om tot series. Onder andere Fatal Attraction, The Italian Job en Love Story worden vernieuwd.

Volgende maand verandert streamingdienst CBS All Access in Paramount+. Daarom willen ze graag hun aanbod verbreden en gaan ze oude films vernieuwen tot series. Tenminste vijf klassieke films worden in een nieuw jasje gestoken: The Italian Job, Flashdance, Fatal Attraction, The Parallax View en Love Story.

Vroege ontwikkelingsfasen

De series zijn in ontwikkeling, maar nog wel in een vroeg stadium. We weten al wel dat de makers van Gossip Girl aan de slag gaan met Love Story. De vernieuwde serie gebaseerd op The Italian Job draait om de kleinkinderen van Charlie Croker, in 1969 gespeeld door Michael Caine. Het verhaal van Fatal Attraction wordt in de remake verteld door sterke vrouwen. Zij worstelen met persoonlijkheidsstoornissen, slachtofferbeschuldiging en emotioneel misbruik.

Article continues after the ad

Grease en iCarly

Eerder liet de studio al weten dat ze ook werken aan een Grease-prequel serie, genaamd Rise of the Pink Ladies. Ook komen er nieuwe Avater films én series aan en is er een iCarly reboot in de maak!

Het vernieuwde Paramount+ wordt op 4 maart gelanceerd, maar wanneer en óf we deze series ook in Nederland kunnen bekijken, is nog onduidelijk.