Onder het mom van: je kunt nooit te veel vrijgeven, gaat Paramount rustig door met het releasen van nieuw Transformers-materiaal. Check de gloednieuwe teaser!

Article continues after the ad

Staalverderf

Deze keer is het de beurt aan de mythische Transformer Steelbane om zijn entree te maken. Niet alleen heeft deze robot vleugels, nee, hij kan ook nog eens veranderen in een driekoppige draak. Want laten we eerlijk zijn: het kan niet over-the-top genoeg voor Michael Bay. Tussen alle explosies door vangen we nog een glimp op van Marky Mark en zijn Wild Bunch: in dit geval het groepje kinderen dat Steelbane ontwaakt. 

The Last Knight

In Transformers: The Last Knight breekt er een oorlog uit tussen de mensheid en de Transformers. Opperbot Optimus Prime is nergens te bekennen en dus schakelt goedzak Cade Yeager (Mark Wahlberg) de hulp in van Sir Edmund Burton (Anthony Hopkins) en Transformer Bumblebee om de boel een beetje te de-escaleren. Als Optimus dan toch uiteindelijk opduikt is hij niet meer hetzelfde…

Transformologie

De film zal wat dieper ingaan op de Transformers-mythologie. We maken naast het heden ook uitstapjes naar het verleden, waar we de Transformers zij aan zij zien vechten met koningen, ridders en paarden. Transformer-fans kunnen dus hun hart ophalen.

Transformers: The Last Knight draait vanaf 22 juni in de bioscoop.