Jay Lopez en gezin

Tien jaar geleden verloor 'papa Jay', bekend uit de grote gezinnen-serie Een Huis Vol, zijn dochtertje Leanna. Hij nam zijn volgers eerdere deze week mee tijdens een emotionele herdenking.

Article continues after the ad

"Het is alweer 10 jaar geleden. Leanna, je blijft altijd in ons hart", schrijft Jay Lopez bij een stel filmpjes en oude foto's van haar begrafenis. We zien ook hoe hij Leanna herdenkt met zijn kids Talitha, Danilo, Jairo, Jordan en Félice. Die mogen allemaal een ballon loslaten op de begraafplaats van het overleden meisje.

Leanna

Veel volgers van Jay reageren ontroerd en emotioneel op de beelden. Ook wist niet iedereen van dit hartverscheurende verlies. 'Wow, dit raakt me echt. Tranen kwamen er bij', zo schrijft een volger. 'Alleen maar liefde', klinkt het. Een ander: 'Je zou de beste vader voor haar zijn geweest'. "De warmte die je papa gaf, zal ik voor altijd doorgeven aan je broers en zussen. We houden van je", schrijft Jay bij de beelden.


Nieuwe vriendin

Jay kreeg in Een Huis Vol nog het label alleenstaande vader, maar inmiddels is daar verandering in gekomen. Eerder dit jaar stelde hij zijn nieuwe vriendin Saffiera (via Shownieuws) voor aan Nederland!

 

Een Huis Vol

De show waar we Jay door leerde kennen, Een Huis Vol, keert binnenkort trouwens terug op NPO 1. Helaas is de familie Lopez er dit seizoen niet bij. Lees hier welke gezinnen wél terugkomen voor dit speciale quarantaine-seizoen!

Foto: Stijn Ghijsen, KRO-NCRV