chateau meiland martien gillen Curaçao

De Meilandjes vieren vakantie op Curaçao. Het blijkt echter niet bepaald een ontspannen tripje… Martien Meiland stond vanavond in Chateau Meiland namelijk doodsangsten uit!

De Meilandjes op Curaçao

Chateau Meiland stond opnieuw in het teken van de vakantie van de familie Meiland op Curaçao. Gelukkig was er deze week minder te klagen… Wat heet: het werd nog gezellig ook toen Martiens broer Jaap en zijn vrouw Evelien plotseling voor de deur stonden. Of nou ja, gezellig… Je zou het ook chaotisch kunnen noemen!

'Niet springen op dat glas'

De Meilandjes laten hun gasten een schitterend natuurgebied zien en besluiten aansluitend een hapje te gaan eten. Het restaurant waar ze neerstrijken, maakt Martien alleen heel zenuwachtig… De glazen vloer – met schitterend uitzicht op zee – ziet er volgens hem namelijk niet al te stevig uit: “Niet springen op dat glas”, schreeuwt hij zijn familie toe. Zij negeren hem echter vakkundig. Wanneer Martien vervolgens bijval krijgt van de eigenaar slaat de paniek helemaal toe: “Eraf! Eraf!

Article continues after the ad

chateau meiland glazen vloer Curaçao

Ondanks dat alles goed afloopt, is de kasteelheer niet blij: “Die man waarschuwt jullie… Ik ga niet meer bij jullie zitten”, zegt hij opstandig. Ach ja, gelukkig staat er wel wat tegenover al die doodsangsten!

Chateau Meiland is iedere maandag en donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.