Een bizar moment in RTL Late Night gisteren. Terwijl Twan Huys rustig een gesprek voerde met zijn tafelgasten, rende er opeens een gek op hem af. Nog voordat de beveiligers deze man stopten, legde hij een briefje voor Twans neus neer.

Article continues after the ad

FunX-dj Fernando Halman had het over K-pop toen plots een man in roze trui naar de tafel rende en een briefje op tafel dropte. Er ging een shock door de studio. Gelukkig grepen twee beveiligers snel een snoeihard in.
 

 

Briefje

Maar wat stond er nu in hemelsnaam op dat briefje? Twan kon het in de uitzending niet lezen, maar RTL Late Night komt er nu online op terug. Het gaat om de tekst: ‘Subscribe to PewDiePie’. “Op YouTube is al maanden een strijd gaande tussen PewDiePie en T-Series”, verklaart het programma. “De man is door de politie meegenomen.”
 

Ophef

Sinds Twan het stokje overnam van Humberto (die overigens nog steeds niet naar zijn opvolger kan kijken), stond RTL Late Night meer dan eens in de spotlights. Vaak doordat de kijkcijfers enorm tegenvallen, maar óók door die keer dat Twan Huys zijn opmerkelijke actie rond een Zwarte Piet-gesprek moest verklaren.  

Uitzending gemist? Bekijk de aflevering hier terug.