Martien Meiland in Chateau Meiland op SBS6

Maxime Meiland wil even een misverstand rechtzetten. De reality-ster en dochter van kasteeleigenaren Martien en Erica zegt dat "heel veel mensen" opeens hun geplande bezoek richting Chateau Meiland willen annuleren. Wat is er aan de hand?!

Article continues after the ad

Recent vierden Maxime, Erica en Martien nog het eenjarige jubileum van hun Franse B&B. Als klap op de vuurpijl kregen we deze week óók nog eens duidelijkheid dat seizoen 3 van Chateau Meiland in maart al op SBS6 komt. Ook maakte De Meilandjes en passant nog even bekend dat ze weer terug naar Nederland willen verhuizen, maar dat zorgt nu voor flink wat verwarring bij bezoekers.

Annuleren

"Lieve mensen", begint Maxime Meiland haar filmpje op Instagram. "Wij krijgen helaas heel veel mensen die willen annuleren. Maar even voor de duidelijkheid: wij zijn het hele seizoen nog aanwezig en aan het draaien." Het blijft vooralsnog een beetje vaag wannéér De Meilandjes nu precies terug naar Nederland gaan; waarschijnlijk zijn de boekers daarom in lichte paniek. Want een verblijf bij Chateau Meiland is natuurlijk niet compleet zonder een potje wijnen met de familie zelf.


Gewoon komen!

Maxime stelt de bezorgde gasten gerust. "Heb je voor dit jaar nog gereserveerd? Wij zijn er, kom gezellig langs!" En dat is toch een hele geruststelling voor die betalende gasten. Chateau Meiland zit nog het hele jaar ramvol geboekt. Ook 2022 en 2023 zouden volgens sommige media al vol zitten. Dus dit staaltje damage control van Maxime komt als geroepen! Of, nou ja: wat het betekent voor gasten die in 2022 of 2023 hebben geboekt, weten we niet. 'Wat een gezeik', zou Martien zeggen. Het is hoog tijd voor een wijntje!