Rogier Smit

Tv-sterren Rogier Smit en Frank Jansen hadden het de afgelopen tijd druk met een rechtszaak om hun hond, maar Rogier heeft nu wel andere dingen aan zijn hoofd. Hij heeft namelijk een nieuwe vriend en daar is hij dolgelukkig mee.

Kusje erbij

Dat laat de Paleis Voor een Prikkie-ster op Instagram zien. Hij deelt een foto waarop hij zijn nieuwe vlam zoent. Het is niet goed te zien om wie het nu gaat, maar Rogier is in elk geval super blij. “Love you”, schrijft hij bij de foto. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @rogiersmit

Masked Kisser

We kunnen natuurlijk ons best doen om te onderzoeken wie deze mystery man is, maar gelukkig heeft Albert Verlinde ons werk al gedaan. In Shownieuws deelde hij eerder dat het gaat om ene Marco. Ex-vriend Frank kende de nieuwe geluksvogel niet. In Privé reageerde hij op Rogiers ‘Marco’. “Ik ken die Marco niet. Rogier en ik hebben samen mooie jaren achter de rug. Er was een tijd waarin we heel gelukkig waren.” 

Article continues after the ad

Einde relatie

Maar alles liep in de soep en Frank kon gewoon niet meer met Rogier praten. “Helaas is het hem, nadat we succes kregen met Paleis voor een prikkie, naar zijn bol gestegen. Daarmee werd het einde van onze relatie ingeluid. Dat heeft zo moeten zijn.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.