Fotograaf
BNNVARA / Warner Bros
First Dates, kandidaten gezocht

Wil jij in de voetsporen treden van tuinman Rob Verlinden, zangeres Pleun Bierbooms en al die honderd andere (onbekende) kandidaten? Dan is dit nu je kans. Het populaire programma First Dates doet namelijk weer een oproepje voor kandidaten.

Article continues after the ad

De producenten van de show laten er geen gras over groeien. "Altijd al mee willen doen en zin in een leuke date? Geef je dan nu op voor een blind date via de link in onze bio", schrijven ze in de post hieronder.


Kijkje achter de schermen

Benieuwd wat je na je inschrijving te wachten staat? YouTube-ster Jill van Dooren, die onlangs zelf het avontuur aan ging, gaf ons stiekem al een kijkje achter de schermen. "Ze hebben meerdere keren met mij gebeld over wat mijn ideale partner zou moeten hebben. Ik kan me niet zoveel heugen van dat gesprek, behalve dat het misschien wel een uur duurde. En dat ging over van alles en nog wat." Zo moest de YouTube-ster veel over zichzelf vertellen en kwam de vraag: 'welke bekende Nederlanders vind je knap?' Beluister hieronder nog meer spannende weetjes over de show.

Succesvol of toch niet?

Ondanks die goede voorbereiding van de makers is het nog niet gezegd dat je straks tegenover de man of vrouw van je dromen zit. Daar weet Jetty Mathurin inmiddels alles van: haar date bleek uiteindelijk een echte mismatch te zijn! Gelukkig is de eerste First Dates-baby ook geboren, dus we kunnen alleen maar zeggen: bereid je voor op het ergste, dan kan het altijd nog meevallen.

Inschrijven voor First Dates kan hier.