Ook maart zit weer bomvol geweldige hilarische tv-programma’s, spannende films en leuke series. Van een nieuw seizoen van The Voice Kids tot een beruchten Michael Jackson-documentaire, dit zijn de Superguide tv-tips voor maart!

Vrijdag 1 maart 

The Voice Kids

20:30 - 22:30 uur op RTL 4

Talentenjacht

The Voice of Holland heeft Dennis tot winnaar uitgeroepen, maar fans van muzikale talentenshows vallen niet meteen in een gat. RTL zendt namelijk de eerste audities van The Voice Kids uit vanaf vrijdag 1 maart. Wie gaat er dit jaar vandoor met de felbegeerde studiebeurs? De coaches voor dit seizoen zijn Anouk, Ali B, Ilse de Lange en Marco Borsato.

Article continues after the ad

Flikken Maastricht

20:35 - 21:30 uur op NPO1

Politieserie

Rechercheurs Eva van Dongen en Floris Wolfs gaan vrijdag weer de strijd aan met de criminele onderwereld van Maastricht. Wat voor genootschap schuilt er achter de mysterieuze moord van Mechels?

Up in the Air

23:25 tot 01:05 uur op Eén

Film

Ryan Bringham (George Clooney) is een crisismanager die praktisch zijn hele leven door Amerika reist, van bedrijf naar bedrijf om mensen te ontslaan. Dat bevalt hem prima, tot 2 vrouwen zijn leven binnenwandelen en hem van het tegendeel bewijzen. Nathalie (Anna Kendrick) is een jonge collega die hem overtuigt dat het allemaal efficiënter kan. En zakenvrouw Alex (Vera Farmiga), die ook een reizend bestaan heeft en op wie hij smoorverliefd raakt. Een van de beste en meest hartverwarmende George Clooney-films!

Zondag 3 maart

The Hangover

20:30 tot 22:35 uur op Veronica

Film

Doug neemt zijn beste vrienden mee naar Las Vegas om 2 avonden voor zijn bruiloft nog één keer het beest te hangen. De volgende ochtend worden de vrienden wakker in een kapotte hotelkamer, met een baby in de kast en een tijger in de badkamer. Wat volgt is een hilarische speurtocht naar de verdwenen bruidegom. Vinden ze hem op tijd voor de bruiloft?

First Dates Hotel

22:15 - 23:10 uur op NPO3

Realityserie

Gastheer Sergio en Barman Victor verwelkomen datende stellen weer als vanouds… maar dit keer in een hotel! Zijn we in maart weer getuige van prille liefdes of zijn het een en al blauwtjes wat de klok slaat? En kan het allemaal door Sergio en Victor in goede banen worden geleid? Je ziet het iedere zondag en dinsdagavond in maart!

 

Maandag 4 maart

The Wolf of Wall Street

20:30 tot 0:10 uur op RTL7

Film

Leonardo DiCaprio speelt de meest doorgesnoven geldwolf van de jaren’80: Jordan Belfort. Een hilarisch gestoord maar ook confronterend kijkje in de wereld van de effectenhandel van de jaren ’80 en vroege jaren ’90, toen er nooit genoeg geld verdiend kon worden.

Kopen Zonder Kijken

20:30 tot 21:30 uur op RTL 4

Reportageserie

Martijn Krabbé zoekt samen met een team woningexperts geschikte huizen uit voor 8 deelnemers. De toekomstige bewoners krijgen huizen niet te zien van tevoren. Er ligt Martijn dus een pittige opdracht in het verschiet, want hoe krijg je iedereen tevreden in deze krappe huizenmarkt?

Dinsdag 5 maart

Been There, Done That

Reportageserie

20.25 uur tot 21:15 uur op NPO3

Loiza Lamers, Dionne Slagter, Sonja Silva en Thomas van Grinsven zijn 4 BN’ers die in hun leven weleens diep in de put hebben gezeten maar daar uiteindelijk uit wisten te klimmen. In dit nieuwe programma dat 5 maart start, bezoeken ze jongeren en jongvolwassen die ook worstelen met hun zelfbeeld. Van Romy die aan anorexia lijdt tot Dewi wiens familie moeite heeft om haar als een transvrouw te accepteren. De problemen worden besproken en het doel is om de samen de moeilijkheden te overwinnen.

Ik durf het bijna niet te vragen

21:45 - 22:15 uur op NPO3

Interviewprogramma

Vragen staat volledig vrij in Ik durf het bijna niet te vragen. Onbegrepen en gemarginaliseerde mensen komen aan bod en mogen reageren op allerlei vragen. Soms nieuwsgierig, soms ronduit bot, maar altijd het startpunt van een interessant kijkje in het leven van andere Nederlanders.

Woensdag 6 maart

Seven

20:30 tot 23:05 uur op Net5

Film

Een van de spannendste thrillers ooit gemaakt, met Brad Pitt en Morgan Freeman in de hoofdrollen als een tweetal rechercheurs die achter een lugubere seriemoordenaar aanzitten. Hij vermoordt zijn slachtoffers in de stijl van de 7 hoofdzondes.

 

Donderdag  7 maart

Temptation Island

20:30 tot 21:30 uur op RTL5

Realityserie

Relaties blijven ook in maart kapotgaan op Temptation Island. Omringt door 8 bloedmooie vrijgezellen moeten 4 stellen trouw aan elkaar blijven. Voor hen 2 hele lange weken, voor ons wekenlang kijkplezier!

Vrijdag 8 maart

Leaving Neverland

19:50 tot 22:10 uur op NPO3

Documentaire

Leaving Neverland is de nieuwe beruchte documentaire die dieper duikt Michael Jacksons misbruikbeschuldigingen. Meerdere slachtoffers komen aan het woord en de beelden moeten zo controversieel zijn dat de Jackson-familie het uitzenden van de documentaire overal probeert tegen te houden. Op vrijdag 8 maart wordt hij uitgezonden op NPO3 en mag je zelf je conclusies trekken.

Vrijdag 15 maart

Reizen Waes

20:25 tot 21:10 uur op NPO 3

Reisprogramma

Tom Waes bezocht Oekraïne en laat ons zien hoe het land er anno 2019 voor staat. Niet alleen Kiev wordt bezocht, Tom gaat ook overnachten in de buurt van Tsjernobyl dat een heus toeristengebied is geworden.