Maxim Hartman en Johan Derksen

RTL Boulevard-reporter Maxim Hartman kreeg een dikke veeg uit de pan van Johan Derksen. De Veronica Inside-presentator noemde Hartman een “paardenlul”, maar in RTL Boulevard slaat Hartman terug.

Maxim Hartman, bekend van o.a. Rembo & Rembo, reisde af naar het huis van Johan Derksen om hem te interviewen over zijn boek. Toen Derksen zag dat RTL Boulevard Hartman had gestuurd, bedacht hij zich meteen: “Maxime kwam me interviewen, maar ik zag die man op tv. Hij zal best leuk zijn, maar ik vind het zo’n paardenlul!”

 

 

'Pleurisboek!'

Hartman keerde terug in RTL Boulevard: zonder interview, maar mét een reactie op Derksen. “Ik had heel veel zin om over zijn boek te praten, maar op één of andere manier pakte dat verkeerd uit. Hij vond mij een paardenlul, dat mag hij op zich vinden.”

Article continues after the ad

Hartman haalde natuurlijk wél nog even uit naar Johan Derksen, aangezien hij helemaal voor niets naar Grolloo was gereden. “Ik vind het wel mooi dat zo’n oud baasje nog een laatste restje testosteron uit z’n gerimpelde balletjes weet te wringen. Omdat hij eigenlijk bang was om door mij geïnterviewd te worden. Ik was helemaal naar Grolloo gereden met dat boek van hem: dat pleurisboek! Nee hoor, het is echt een leuk boek.”

Johan Derksen stopt op tv

Presentator Lex Uiting vroeg Hartman nog om een boodschap voor Derksen in te spreken “omdat hij altijd naar ons kijkt.” “Johan, ik houd nog steeds van je en je hoeft niet bang voor me te zijn!”

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Deze week maakte Johan Derksen bekend dat hij eigenlijk wel klaar is met het voetbalprogramma Veronica Inside. “Ik zit al 24 jaar aan die kuttafel hier: ik ben wel uitgeluld over voetbal.” Nóg schokkender: omdat de voetbalexpert zo herkenbaar is overweegt hij zelfs zijn beroemde snor te kortwieken.