Jason Bateman

Jason Bateman, momenteel vooral bekend van zijn hoofdrol in Netflix-serie Ozark, gaat weer een film regisseren! Het gaat om een nieuwe superheldenfilm voor Warner Bros.

Article continues after the ad

En hij gaat 'm ook produceren, zo meldt The Hollywood Reporter. Het verhaal van deze superheldenfilm klinkt bizar en interessant tegelijk.

Superheldenfilm

De film gaat Superworld heten en is gebaseerd op een luisterboek van auteur Gus Krieger. Het speelt zich allemaal af in een toekomstige wereld waarin iedereen superkrachten heeft, behalve... de hoofdpersoon. Deze man, Ignatius Lohman, zit vast in een of ander rotbaantje en om het allemaal nog erger te maken, is zijn vader een van de krachtigste superhelden ever. Toch komt zijn gebrek aan superkrachten van pas wanneer er een slechterik opduikt die alle superkrachten kan neutraliseren. 

Ozark

Het is niet bekend of Jason ook een rol pakt in zijn eigen film. Hoe dan ook: we gaan hem sowieso nog wel vaker terugzien als acteur, bijvoorbeeld in crimetopper Ozark. Een tijdje terug verscheen seizoen 3 op Netflix, maar helaas trekt de streamingdienst de stekker uit de show. En ondanks dat er nog een extra lang vierde seizoen komt om de boel af te sluiten, waren fans lááiend.

Ozark Netflix

Het is helaas nog niet bekend wanneer Superworld uitkomt, maar uiteraard houden we je op de hoogte!