In de nieuwste trailer van de comedy Father Figures gaan Owen Wilson en Ed Helms op reis om de man te vinden die hen verwekt heeft.

Article continues after the ad

Vier vaders

Broers Kyle en Peter komen erachter dat hun moeder jarenlang heeft gelogen over wie hun biologische vader is. Wanneer het duo probeert te ontrafelen wie ze wél ‘papa’ mogen noemen, moet moederlief Helen toegeven dat ze niet één, twee of drie potentiële kandidaten voor hen heeft, maar vier.

Grof

Wat volgt is een bizarre, humoristische en grofgebekte speurtocht. Al snel lopen Kyle en Peter pa in spé nummer één tegen het lijf: American Football-ster Terry Bradshaw. Die herinnert zich Helen maar al te goed: “Ze had de strakste kont en de beste tieten.” Ook de andere drie mannen nemen geen blad voor de mond als het om Kyle en Peters moeder gaat.

Cast & crew

Grapjassen Owen Wilson en Ed Helms spelen de twee broertjes en Glenn Close hun moeder Helen. De overige drie papa’s worden gespeeld door Hollywoodveteranen Christopher Walken, Vingh Rhames en J.K. Simmons. De film wordt overigens geregisseerd door Lawrence Sher, die voorheen het camerawerk verzorgde bij de Hangover-films.