Naya Rivera in Sugar Rusg

Het is altijd een wrang en pijnlijk moment wanneer een acteur overlijdt: op een gegeven moment komt zijn of haar allerlaatste film of serie uit. Voor de onlangs overleden Glee-ster Naya Rivera is dat moment nu daar.

Article continues after the ad

Naya, volgens de politie in Californië omgekomen toen ze haar zoontje redde van een sterke stroming, is te zien als gast-jurylid in Sugar Rush.

Sugar Rush

Seizoen 3 van deze bakshow kwam vandaag op Netflix en Naya komt voorbij in de derde aflevering. Volgens Deadline vonden de opnames afgelopen februari plaats, net voordat de coronacrisis Hollywood plat legde. Netflix twijfelde nog wel of het deze aflevering moest uitzenden, maar na contact met Naya's management is besloten om 'm toch online te zetten. De aflevering wordt opgedragen aan Naya.


R.I.P.

Naya's dood ging als een schokgolf door Hollywood. Ongeloof en verdriet overheersten. Zo ook bij Ryan Dorsey, Naya's ex-man en vader van hun zoontje Josey. "Dit is zo oneerlijk. Er zijn niet genoeg woorden om het gat in ieders hart te dichten. Ik kan niet geloven dat dit nu het leven is", schreef hij bij een hartverscheurend verhaal op Insta.