Na zijn avonturen in de arcadehal trekt Wreck-It Ralph de wijde wereld in! Ralph en Vanellope maken kennis met Disney-royalty in de nieuwe trailer van Ralph Breaks The Internet.

Article continues after the ad

In Ralph Breaks The Internet: Wreck-It Ralph 2 trekt Ralph (John C. Reilly) het internet op, om zijn vriendin Vanellope von Schweetz (Sarah Silverman) te helpen. Haar arcadekast Sugar Rush mist een belangrijk onderdeel, waardoor hij hapert. Als Ralph en Vanellope hem niet op tijd repareren gaat het computerspel bij het grofvuil!

Ralph Ralphs The InterRalph

De eerste Wreck-It Ralph (2012) barstte uit zijn voegen van de verwijzingen naar bekende videogames. Ook Ralph Breaks The Internet drijft hierop: de film drijft de spot met Disney-merken als Star Wars en Marvel. Zo zien we in één scène alle beroemde Disney-prinsessen voorbijkomen! Sterker nog: Vanellope blijkt er zélf ook eentje te zijn.

Ralph verwijst in de trailer zelfs naar de titel van zijn eigen film! Had het niet beter ‘Ralph Wrecks The Internet’ kunnen zijn? Het is allemaal behoorlijk lollig, maar hopelijk wordt het ook weer niet té melig. Disney bewandelt een dunne lijn!

Ralphs Breaks The Internet: Wreck-It Ralph 2 is vanaf 12 december in de bioscoop te zien.