Netflix heeft de trailer vrijgegeven voor de horrorthriller The Perfection. In de hoofdrol zien we Alison Williams, en die kennen we nog uit Get Out. Dat legt de lat meteen hoog. Zij speelt een jonge muzikante genaamd Charlotte, die zo te zien op hetzelfde conservatorium zit als haar vriendin Lizzie (Logan Browning). Ergens gaat er iets helemaal mis en zo komen we bij de situatie dat de dames overal enge beestjes zien. Heel veel gore enge beestjes.

Article continues after the ad

127 Hours nog eens overdoen?

In de trailer zien we Charlotte en Lizzie door de woestijn lopen, als die laatste last krijgt van enge beestjes die onder haar huid kruipen. Argh! “Je weet wat je te doen staat” antwoordt Charlotte, waarop ze een joekel van een vleesmes tevoorschijn tovert. Moedigt zij Lizzie hier aan om die James Franco-film 127 Hours na te doen? Het lijkt er wel op, bah.

Deze film maakte vorig jaar nogal wat los op het Fantastic Fest in Austin, Texas. En dat wil wat zeggen, want dit filmfestival is in Amerika het allergrootste op het gebied van fantasy en horror. De recensies op Rotten Tomatoes liegen er ook niet om. De beestjes uit The Perfection komen vanaf 24 mei je beeldbuis binnenkruipen.