Veronica Inside

Na veel speculaties en bijzonder veel ophef heeft Talpa toch besloten de laatste aflevering voor de zomerstop te schrappen. Dat betekent dat de veelbesproken uitzending van afgelopen maandag de laatste was. 

Rust in de tent

Marco Louwerens, directeur TV bij Talpa, geeft aan Radio 538 aan dat het even nodig is om rust in de tent te hebben, na alle ophef rondom de aflevering over racisme. Het seizoen stopt officieel vroegtijdig. Johan Derksen is waarschijnlijk wel blij met deze vervroegde stop, want die is woedend op de 'kutshow' en wilde de laatste aflevering schrappen. Ook René van der Gijp was niet te spreken over de manier waarop Wifred Genee alles heeft afgehandeld. 

Volgend seizoen?

Komt er dan wel nog een seizoen aan? Johan twijfelde namelijk over zijn toekomst bij het programma en ook René was er helemaal klaar mee. Maar ze krabbelden allebei op hun uitspraken terug en zouden ondanks de hoge spanning toch doorgaan.

Article continues after the ad

Toneelspelletje

Marco ziet een nieuw seizoen wel zitten, maar moeilijk wordt het wel. "Maar het was wel pittig. Dat zijn ook deze mannen. Het is hun charme, maar af en toe wordt je er ook helemaal gek van. Dat is ook wie zij zijn. Ze gaan geen toneelspelletje spelen. Dat doen ze niet. De ene keer is het René tegenover Wilfred en Johan, dan is het Johan tegen Wilfred en René. Ik heb alle combinaties wel meegemaakt het afgelopen jaar. Nu is Wilfred even de sjaak, om het zo te zeggen. Ik heb zelf echt wel een goed gevoel over na de zomer." 

Hij blijft er toch vertrouwen in hebben. "Het zal zeker goedkomen. Maar je moet wel oppassen dat je na al die jaren niet alles normaal gaat vinden met deze knakkers. Ik denk zeker wel dat het goedkomt, maar ik denk dat het nodig is dat iedereen tot rust komt."