Evan Morgan, verloving verbroken

Morgan en Evan uit het eerste seizoen Temptation Island USA lieten nog geen maand geleden in de reüniespecial van het tweede seizoen weten heel gelukkig met elkaar te zijn. Ze genoten van hun verloving, maar dat geluk duurde niet lang meer. Morgan doet nu haar relaas op Twitter.

Article continues after the ad

"Is het oké voor een verloofde man om zijn aanstaande bruid te verlaten, omdat hij de wereld over moet reizen voor 'werk', maar eigenlijk het bed deelt met 21-jarige Instagram-modellen?", schrijft de realityster op Twitter. "Ik weet het, ik ben dom. Iedereen zag het aankomen, behalve ik." 

Opvallende reactie

Morgan en Evan leerden elkaar kennen via het tv-programma Temptation Island, dat in België komende maand alweer van start gaat en nu al veel vuurwerk belooft. Hoewel Evan oorspronkelijk kwam met zijn jeugdliefde Kaci, bleek al snel dat hij zijn hart verloor aan verleidster Morgan met wie hij later het eiland verliet. Opvallend genoeg is het nu Kaci die op het bericht van Morgan reageert. "Je bent niet dom. Je was verliefd en wilde hem per se geloven", steunt ze haar oud-concurrent.