Beau van Erven Dorens in talkshow Beau op RTL 4

Het blijft nog even onrustig in talkshowland. Waarom? Beau van Erven Dorens gaat de kerstvakantie gebruiken om eens goed na te denken: wil hij eigenlijk nog wel door met zijn loodzware talkshow Beau op RTL 4?

Article continues after the ad

Dat vertelt journalist Gudo Tienhooven in AD's nieuwe media-podcast. Hij sprak uitgebreid met Beau voor een interview en hierin geeft hij toe dat die talkshow een "slopend fenomeen" is. Kan er nog wel bij deze week! Eerder kregen we namelijk ook al het nieuws dat Jeroen Pauw stopt met zijn talkshow en dat Matthijs van Nieuwkerk zijn DWDD-vertrek binnenkort aankondigt...
 

Beau gaat stoppen? 

"Hij gaat de kerstvakantie samen met vrouw en kids gebruiken om even heel goed na te denken of hij nog wel door wil met deze talkshow", zo citeert Tienhooven. "Zijn gezinsleven leidt eronder." Zelf denkt de journalist overigens ook dat de presentator er mee kapt. "Het zou me niets verbazen als hij stopt."

 

Eva Jinek en haar vervangers 

Of Beau nu stopt of niet: Eva Jinek staat in januari sowieso klaar om het stokje over te nemen op RTL 4. Ze start nóg eerder dan we dachten met haar fonkelnieuwe praatprogramma. Tegen die tijd komt de NPO met hun nieuwe talkshow Op1, die Eva moet doen vergeten. En... daar zijn maar liefst 10 nieuwe presentatoren voor geregeld!