Outer Banks op Netflix

De vonken vliegen er vanaf bij de personages van Outer Banks-liefjes Madelyn Cline (22) en Chase Stokes (27). En... ook buiten de set van deze Netflix-serie sloeg de spreekwoordelijke vlam in de pan!

Article continues after the ad

"De aap is uit de mouw", schrijft John B-acteur Chase bij een schattig kiekje. Hierop zien we dat hij en Madelyn, die Sarah Cameron speelt, zich verlekkeren aan wat eten en een fles wijn. Ook nog eens op een strand! Romantisch hoor.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

cats outta the bag ❤️

Een bericht gedeeld door stokes, chase here i am (@hichasestokes) op


Koppeltje

Het nieuws hing volgens RTL Boulevard al een tijdje in de lucht. "Madelyn en Chase worden al sinds afgelopen april aan elkaar gekoppeld", schrijft het programma namelijk. Wie Madelyns insta volgde had het wellicht niet zo zien aankomen. Ze plaatste wel vaak foto's en filmpjes met haar Outer Banks-collega's, maar Chase kreeg geen special treatment of iets dergelijks.

Outer wat?

Outer Banks verscheen een paar maanden geleden op Netflix. Waar het over gaat? We volgen John B, een jongen die samen met zijn drie beste vrienden op een tropisch eiland - verdeeld door strijd tussen rijken en armen - op zoek gaat naar een legendarische schat. Die zou zomaar iets te maken kunnen hebben met zijn verdwenen vader. Uiteraard, we hebben het hier over een groep tieners, spelen drugs, ruzies en verboden romances ook een rol! Het is nu wachten totdat Netflix een tweede seizoen aankondigt (of niet, het duurt nu wel érg lang).