Emily in Paris, Netflix

Fans van de populaire Netflix-serie Emily in Paris worden vandaag op hun wenken bediend. De streamingdienst heeft namelijk niet alleen de eerste foto's van het nieuwe seizoen gedeeld, maar gaf ook alvast een indicatie van de releasedatum. 

Article continues after the ad

Want houd je vast: het tweede seizoen van deze romantische reeks verschijnt - volgens de laatste berichten - dit najaar al.

Driehoeksverhouding ten top

In het eerste seizoen verliet de Amerikaanse Emily (Lilly Collins) huis en haard om in Parijs aan de slag te gaan voor een marketingbureau. Tot Emily's grote verbazing staan de Fransen alleen niet open voor een doorsnee meisje uit Chicago die ook nog eens de taal niet machtig is. Gelukkig was daar o.a. Camille die de Amerikaanse onder haar hoede nam. Eén klein dingetje maakte hun prille vriendschap wat fragiel: Emily liet haar oog namelijk vallen op Camilles knappe vriend Gabriel. Oeps! 

 

'Achtbaan aan emotie in S2'

In het tweede seizoen raakt Emily al steeds meer gewend in het drukke leven van Parijs, maar nog altijd loopt niet alles op rolletjes. Hoe loopt het namelijk af nu chefkok Gabriel wel in Parijs blijft maar heeft gebroken met Camille? En weet Emily dit seizoen haar baas wel om haar vingers te winden?

Bekijk hier snel de eerste foto's van de acteurs, wiens outfits natuurlijk weer on point zijn! 


Wanneer Emily in Paris S2 precies verschijnt, is onduidelijk.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.