Netflix brengt ergens in maart of april een 8-delige documentaireserie uit over de vermissingszaak rond Maddy McCann. Genoeg tijd dus om de ouders van het al 12 jaar vermiste meisje aan het woord te laten toch? Nou niet dus, want de ouders nemen volledig afstand van de docu en willen niets te maken hebben met de Netflix-productie!

Article continues after the ad

Het AD meldt dat de ouders van de vermiste Maddy McCann benadert zijn door Netflix maar bedankt hebben voor de medewerking. Daar komt nu dan een keiharde afwijzing achteraan. Kate en Gerry McCann zijn bang dat de documentaire het nog lopende politie-onderzoek alleen maar in de weg staat.

“Wij zagen, en zien nog steeds niet, hoe dit programma helpt in de zoektocht naar Madeleine. En aangezien er nog een politieonderzoek loopt, zou deze serie dat onderzoek mogelijk kunnen hinderen. Onze visie en onze voorkeuren zijn dan ook geen onderdeel van dit programma.”

Waar is Maddy McCann?

Madeleine ‘Maddy’ McCann is al sinds 2007 spoorloos verdwenen. Ze was toentertijd 3 jaar oud en met haar ouders op vakantie in Portugal. Vader en moeder gingen uit eten en na terugkomst was hun dochter nergens meer te bekennen. Al 12 jaar wordt er onvermoeid gezocht naar Maddy.

Netflix heeft nog geen exacte datum gegeven voor de Maddy McCann-docu maar hij wordt ergens deze maand of volgende maand verwacht. Ga jij hem kijken?