André Hazes

De huidige 'Hazes-clan' domineert zowat elke week de showmedia met weer een nieuwe ontwikkeling op, euhm, 'privé-gebied', maar wat misschien minder mensen weten: André Hazes kreeg in totaal vier kinderen. En er is geen contact tussen de oudste twee en Roxeanne en André Jr.

Article continues after the ad

Dat benadrukte media-expert Rob Goossens eerder vanavond bij RTL Boulevard. Vandaag zou André Hazes eigenlijk 69 jaar zijn geworden, dus werd er teruggeblikt (iets dat Rachel ook al deed). Hazes' twee oudere kinderen kwamen ook aan bod. Waarom is er tussen hen en Rox en Dré geen contact?

Hazes-kinderen

"Ja, daar is dus géén contact mee", vertelt Rob. "De oudste staat er, voor zover wij weten, wel voor open, de tweede heeft daar helemaal geen zin in." En die oudste is Nathalie. De inmiddels 47-jarige vrouw woont en werkt in Spanje. Ze werd geboren tijdens Hazes' eerste huwelijk met Annie Dijkstra. Later kreeg hij nog een relatie én een kind met Ellen Wolf. Het gaat om Melvin, die nu 38 jaar oud is.


Naamsverandering

Dré en Roxeanne hebben dus geen contact met hun halfbroer en -zus. Naar verluidt zit Melvin daar ook niet echt op te wachten. Hij wil tevens niet met de alom bekende Hazes-achternaam door het leven gaan. "Die heeft ook zelfs zijn naam veranderd", legt Rob uit. "Omdat hij zoiets had van: die Hazes-clan, daar heb ik helemaal niets mee." Van Melvin zijn - dat zal je niet verrassen - geen recente foto's te vinden. Van Nathalie wél. Hier is ze te zien met haar neef Stanley Hazes:

Ff me nichtje Nathalie Hazes verast in platja d' aro Spanje wat een super mooie zaak Costa echt heel mooi top dat we...

Geplaatst door Stanley Hazes op Zaterdag 11 juni 2016