Juni kan voor ons niet snel genoeg komen! Aankomende zomer keren de speelgoedfiguren Woody en zijn vrienden terug in de bioscoop. Er komen heel wat nieuwe personages, maar ook een oude bekende is in het vierde deel te zien: Bo Peep!

Article continues after the ad

Het porseleinen herderinnetje had een grote rol in de eerste twee films, maar was op mysterieuze wijze verdwenen in het derde deel. Nu maakt Disney bekend dat ze officieel terugkeert. Ze ziet er wel anders uit, want ze heeft een make-over gekregen! Het Toy Story 4-Twiteraccount plaatste een korte teaser met speelgoedfiguren Woody, Buzz en Bo met de tekst: “Bo Peep is back.” Bekijk hieronder de video.

 

ReĂŒnie

Volgens regisseur Josh Cooley is Bo Peep tegenwoordig zeer avontuurlijk met een vrije geest. “Ze heeft haar lot in eigen handen genomen. Woody zag Andy opgroeien, maar Bo vergaarde als stof op de plank. Ze besloot om de wijde wereld in te trekken, maar loopt tot haar verbazing Woody opnieuw tegen het lijf.” Die reĂŒnie verloopt ook niet vlekkeloos, want het blijkt dat ze uit elkaar gegroeid zijn.

Deel vier

Het is alweer bijna tien jaar geleden dat Toy Story 3 te zien was in bioscoop. Dat was een verrassend sterk vervolg, maar ook nog eens een duistere Pixar-film. Deel vier leek door de teaser een stuk gezelliger, maar niks is minder waar. Tom Hanks waarschuwde ons namelijk dat het een emotionele bedoeling wordt.

Toy Story 4 draait vanaf 20 juni in de bioscoop.