Outlander seizoen 4 knalt binnenkort op je scherm en de gloednieuwe trailer voor de sexy serie belooft een mega-verrassing! Want van wie is die stem aan het einde van de nieuwe trailer?

Article continues after the ad

Oké, toch nog even een spoiler-waarschuwing voor wanneer je seizoen 3 op Netflix nog aan het bingen bent. Want met de komst van een nieuwe reeks, keert ook een oude bekende terug. 

Het is...

Naast alle stomende seksscènes - die ook zeker in het nieuwe seizoen zitten - moeten we even praten over een serieuze zaak. "Sometimes life takes unexpected turns", vertelt een mysterieuze stem aan het eind van de trailer. Fans zullen die stem meteen herkennen: het is Tobias Menzies, de acteur van Frank Randall én slechterik Jonathan 'Black Jack' Randall!    

Hoe dan?

Beide personages van Menzies gingen dood in seizoen 3. Hoe Frank eventueel terugkeert, is nog een groot geheim - als hij überhaupt terugkomt. Het kunnen natuurlijk ook flashbacks zijn! Bekijk ook de eerste trailer en lees waar Jamie en Claire allemaal mee moeten dealen in seizoen 4.