Volgens Deadline maakt niemand minder dan Lady Sif een comeback in Thor: Love and Thunder. De krijgster uit Asgard, gespeeld door Jaimie Alexander, dook voor het laatst op in Thor: The Dark World.

Article continues after the ad

Dat meldt het doorgaans goed ingevoerde Deadline, al heeft Marvel Studios. nog niet op het nieuws gereageerd. 

Wie is Sif ook alweer?

Lady Sif speelt in de Thor-comics een vrij grote rol als zijn trouwe gevechtspartner. In de films kwam de legendarische warrior uit Asgard... wat minder goed uit de verf. Regisseur Taika Waititi bracht haar niet terug voor Thor: Ragnarok, maar bij Thor: Love and Thunder is ze er gewoon weer bij! Dat wordt de vierde keer voor Blindspot-actrice Jaimie Alexander; naast Thor en The Dark World zat ze ook in de MCU-serie Agents of S.H.I.E.L.D.

 

Thor: Love and Thunder

Disney kondigde gisteren aan dat Christian Bale zich ook officieel bij de cast voegt als Gorr the God Butcher. En we wisten natuurlijk al dat Chris Pratt zijn opwachting maakt als Guardians-personage Star-Lord. Voor het gemak gaan we ervan uit dat ook de andere Guardians opduiken, maar dat is nog niet bevestigd. 

Waar gaat Thor 4 over?

De vierde Thor-film brengt ook Natalie Portman terug. Haar personage Jane is ook sinds The Dark World afwezig en keert nu duizend keer sterker terug. Letterlijk. Ze mag nu als 'lady Thor' met Mjölnir gaan swingen. De opnames gaan begin volgend jaar van start en als het goed is mogen we deze epische nieuwe Marvel-film in mei 2022 verwachten!