Wendy van Dijk

Wendy van Dijks oud-zakenpartner Robbert Boekema onthult meer over wáárom het precies misging tussen hem, de presentatrice en hun gezamenlijke fitnessbedrijf, dat inmiddels failliet is verklaard. Wendy's... bijzondere erotische plan speelde een rol!

Article continues after the ad

Wendy en Robert runden tot voor kort samen een sportbedrijf. Het ging om een leden-service waarbij klanten gebruikmaakten van een DISQ-fitnessapparaatje en online lessen. De laatste tijd komt steeds meer naar buiten over de zakelijke ruzie waar de twee in belandden. Volgens Robert wilde Wendy - die nu een doorstart maakt - allerlei zijwegen inslaan, waaronder een wel érg pikant zijpad. 

Erotische plannen

De openhartige Robbert liet zich opnieuw verleiden tot een interview. Dit keer met RTL Nieuws. "Wendy en haar mensen willen toe naar een breed gezondheidsplatform", zo vertelt Robbert. Maar daar wilde hij niets van weten. "Van yoga en mindfulness", beschrijft hij, "tot psychologen en erotisch koken." Ja, dat lees je goed: erotisch koken!

Wendy en Robbert in betere tijden:


Zijwegen

Dat de twee nu in een hoog oplopende juridische strijd zijn beland, heeft deels te maken met die zijwegen die Wendy wilde inslaan. Dat is althans hoe deze Robbert erin staat. Hij bezit het patent op de DISQ en wil dat er niet te veel aan verandert. "Disq is mijn kindje, en ik wilde niets aan het concept veranderen. We gingen als een raket. Het is alsof je met een raceauto 300 kilometer per uur rijdt, en de bijrijder aan het stuur gaat trekken." RTL vroeg helaas niet door over dat erotische koken (zonde!), maar maakte wél een hele analyse van Wendy en haar failliete bedrijf. Overigens is Robbert niet de enige die uithaalt naar Wendy. Zelfs de oud-Obese-coach waar ze jarenlang een programma mee maakte, heeft het nu op haar gemunt.