Huh? Actrice Sarah Chronis voegt zich blijkbaar ook bij de kandidaten voor Wie is de Mol? 2020. De winnares van de vorige editie reisde ook met de hele productie af naar China, maar doet ze dan ook echt mee?

Article continues after the ad

Nou, nee. Dat ligt net even anders. Net zoals Expeditie Robinson dit seizoen ook al deed (met oud-winnaar Carlos) gaat er ook bij Wie is de Mol? een oude bekende mee als… kandidatenbegeleider!


Sarah Chronis

Nieuwe Buren-actrice Sarah Chronis ontmaskerde begin dit jaar Merel als mol. Ze mag nu al haar expertise delen met enkele, misschien wel álle nieuwe kandidaten die dit jaar meedoen. Op instagram liet ze weten mee te reizen naar opnamelocatie China. “Wait for it”, kondigt ze héél mysterieus aan. Hmm… gaan we haar ook echt in beeld zien? Of blijft het bij een achter de schermen-rol? Uiteraard zet ze er ook de bekende WIDM-uitspraak #niksiswathetlijkt bij.
 


Wie is de Mol? 2020

Sinds gisteren weten alle ‘molloten’ van Nederland op wie ze vanaf volgend jaar hun pijlen kunnen richten. Alle deelnemers voor komend seizoen zijn namelijk bekend. Wederom zorgden de makers voor een interessante groep met daarin zeer uiteenlopende BN’ers. Bekijk hier wie er allemaal meedoen.