Patrick Stoof

We weten niet hoe het bij jou zit, maar wij klappen haast uit elkaar van de spanning! Vanavond begint het jubileumseizoen van Wie is de Mol? en er lijkt nu iets uit te lekken. Iets dat enorm spannend klinkt. Hou op hoor!

Article continues after the ad

Wij rekenden er stiekem al op dat oud-Mollen in deze jubileumeditie ook een rol kregen. Oud-kandidaat Jamie Trenité lijkt dat nu te bevestigen in een item van RTL Boulevard, waar hij als verslaggever werkt.

Oud-Mollen

Hij sprak ex-saboteurs Patrick Stoof, Anne-Marie Jung en Thomas Cammaert, die allemaal ook enorm uitkijken naar het speciale seizoen vol oud-kandidaten. Same. Op een gegeven moment legde Jamie hen een hele interessante vraag voor. "Jullie zijn ook gevraag om een hele belangrijke rol te spelen in dit seizoen, toch?" Oké, wacht even. We weten niet of Jamie hier bluft of dat hij daadwerkelijk inside information heeft, maar het is hoe dan ook wel interessant om te zien hoe anders de oud-Mollen op deze vraag reageren!

Niets is wat het lijkt

"Oh, is dat zo?", antwoordt Patrick. "Dan moeten ze mij nu nog gaan bellen, maar dat is een beetje laat denk ik." Anne-Marie is al ietsje duidelijker. "Zou kunnen!", begint ze. "Ik weet het niet." Yeah, right. Tot slot probeert Thomas de vraag te omzeilen met een nonchalant antwoord. "Ik weet alles al. Tuurlijk!" Nou, dit spreekt natuurlijk voor zich: deze oud-mollen mogen we ergens de komende weken terugverwachten! 


Wie is de Mol? is vanaf vanavond elke zaterdag rond 20:30 uur te zien op NPO 1.