Lange tijd was het onduidelijk of ze uitgenodigd zouden worden, maar acteurs uit de serie Suits zijn aangekomen in Londen om de bruiloft van hun voormalige collega Meghan Markle met prins Harry bij te wonen. Hoewel ze zeven seizoenen lang samen hebben gespeeld, waren Sarah Rafferty, Gina Torres en Rick Hoffman blij verrast uitgenodigd te worden voor het koninklijke huwelijk.

Article continues after the ad

"Ik wens haar het allerbeste, dit is een geweldige nieuwe stap in haar leven. Dus het is heel bijzonder om daar getuige van te mogen zijn", zei Sarah Rafferty in The Today Show. Rick Hoffman was vol ongeloof toen hij voor het eerst hoorde van de relatie. "Ik hoorde het van haar (Meghan) op de set in een trailer. 'Je maakt een grapje', zei ik. Ik kon het niet geloven. Toen zei ik: 'je vriend is een prins! Doe rustig aan, wees voorzichtig, laat je niet kwetsen door hem."

De acteurs maakten kennis met prins Harry toen deze de set in Toronto bezocht in september 2017. Hij was toen in de Canadese stad voor de Invictus Games. "Natuurlijk moest ze hun relatie lang geheim houden, zei Torres, "maar je merkte hoe verliefd ze was."

Ook mede-acteurs Patrick J. Adams en Gabriel Macht wonen de bruiloft bij. Adams was al in Engeland is voor een promotietournee en Macht en zijn vrouw Jacinda Barrett deelden een foto van zichzelf in Hyde Park Londen eerder deze week. De acteurs gaan na de bruiloft ook naar de lunchreceptie, die wordt aangeboden door koningin Elizabeth. Het huwelijksfeest 's avonds gaat aan hun neus voorbij. Daarvoor zijn slechts tweehonderd vrienden en familieleden uitgenodigd.

Het huwelijk van Harry & Meghan is morgen vanaf 12:00 uur te volgen via de NOS op NPO 1.