zanger musicalster tommie christiaan dancing on ice 2020 deelnemer
Source
SBS6

Yay, Tommie Christiaan wist afgelopen zaterdag de halve finale van Dancing on Ice te overleven! Dat betekent dat we de zanger komende zaterdag terugzien in de finale… Mits zijn gewonde teen dat toelaat in ieder geval! De Dancing on Ice-deelnemer moest vandaag namelijk een onverwachte voetoperatie ondergaan.

Dancing on Ice-Tommie Christiaan onder het mes

De deelname van Tommie Christiaan aan de finale van tv-programma Dancing on Ice staat mogelijk op losse schroeven na een onverwachte voetoperatie. De zanger dacht namelijk enkel een splinter in zijn teen te hebben, maar in werkelijkheid bleek het om een naald van drie centimeter te gaan! Dat zit zo: op Instagram lezen we dat Christiaan dacht dat de ‘splinter’ die hij afgelopen zaterdag opliep er “met een beetje weken en pulken” vanzelf wel uit zou komen. Toen hij gisteren tijdens het trainen voor Dancing on Ice echter werd getrakteerd op een paar flinke pijnscheuten, is hij toch maar even naar de huisarts gegaan… Aldaar bleek na het maken van een foto dat er een grote naald in zijn teen zat! Uiteindelijk werd de naald na “tweeënhalf uur snijden en trekken” verwijderd.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zaterdag schoot er een 'splinter' in mn voet. Beetje pijn wel maar d8, met een beetje weken en pulken komt die er vanzelf wel uit. Gisteren 4 uur geschaatst met een paar flinke pijnscheuten. Toch maar even naar de huisarts vanochtend. Ze verwijst me door om toch even een foto te laten maken. Zit er een naald van 3 cm in mijn grote teen 😳 na 2.5 uur snijden en trekken in mijn teen naar de ok gegaan om hem chirurgisch te laten verwijderen. Ik ga er alles, maar dan ook alles aan doen om zaterdag gewoon op het ijs te staan en de finale van Dancing On Ice te kunnen meemaken. We zijn zo ver gekomen en ik ga me niet de competitie uit laten gooien door een $*&#% naald!! Hopen dat de 5 hechtingen niet te veel gaan zwellen en pijn gaan doen. Fingers crossed 🤞

Een bericht gedeeld door Tommie Christiaan (@tommiechris) op

Wie wordt de winnaar van Dancing on Ice 2020?

Gelukkig blijft Christaan positief over zijn deelname aan de finale van Dancing on Ice. Hij zegt er “alles, maar dan ook alles” aan te doen om zaterdag gewoon op het ijs te staan! Voorwaarde is wel dat zijn hechtingen niet te veel gaan zwellen en pijn gaan doen... Christiaan neemt het in de finale op tegen Donny Roelvink, Juvat Westendorp en Elske DeWall. We hopen (zeker in verband met die dalende kijkcijfers) op spanning en sensatie... Voor sommige kijkers is het echter al lang duidelijk wie de jury tot winnaar zal kronen.

Article continues after the ad